Καλέστε μας

+30 698 7481 991

Στείλτε μας email

contactglaskaris-transports.com

Στείλτε μας email

contact@glaskaris-transports.com

Ελληνικά Ελληνικά
English English

Μεταφορές σε όλη την Ελλάδα(και νησιά)

Αναλαμβάνουμε μεταφορές – μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα, από και προς τα νησιά αλλά και την επαρχία άμεσα και με ασφάλεια.

Ψυγειομεταφορές

Με εξειδίκευση στον τομέα της ψυγειομεταφοράς οι υπηρεσίες μας είναι υψηλής ποιότητας τόσο στην μεταφορά ευπαθών προϊόντων σε χαμηλή θερμοκρασία – ψύξη, όσο και σε βαθιά ψύξη – κατάψυξη με φορτηγά εξοπλισμένα με σύγχρονο εξοπλισμό.

Πλατφόρμες

Πλατφόρμες Οι ειδικές μεταφορές βαρέων οχημάτων και αντικειμένων πραγματοποιούνται με γερανοφόρα οχήματα που διαθέτουν ειδικές πλατφόρμες φόρτωσης και μεταφοράς.  Αναλαμβάνουμε τη φόρτωση, μεταφορά  και τοποθέτηση των μηχανημάτων (τόρνους, πρέσσες , φούρνους, πιεστικά μηχανήματα, στράντζες, ψαλίδια, αεροσυμπιεστές κλπ.) ή αντικειμένων εξασφαλίζοντας την ποιοτική εξυπηρέτησή σας.

Γερανοί

Οι Γερανοί μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μεταφορές βαρέων μηχανημάτων, αυτοκινήτων, οικοδομικών υλικών και οποιοδήποτε μεγάλο σε όγκο αντικείμενο.

Εκτελωνισμοί

Στη μεταφορική εταιρεία G Laskaris Transports αναλαμβάνουμε εκτελωνισμό φορτίων και εμπορευμάτων, εξασφαλίζοντας ότι θα παραδοθούν εγκαίρως στον τελικό προορισμό τους.

Μετακομίσεις με ανυψωτικό

Η εταιρία μας διαθέτει ανυψωτικό μηχάνημα, για μπορέσουμε να κάνουμε τη μετακόμιση πιο εύκολη με μεγαλύτερη ασφάλεια και πολύ πιο γρήγορα! Για τη μετακόμισή σας, τα ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ μας σας εξασφαλίζουν την ασφαλή μεταφορά των πραγμάτων σας και σας εγγυώνται πως η μεταφορά τους θα γίνει χωρίς γδαρσίματα, σπασίματα ή χτυπήματα τα οποία θα θέσουν σε κίνδυνο την περιουσία σας.

Ελληνικά Ελληνικά
English English
Μετάβαση στο περιεχόμενο